Verkkokauppa

Huomio Huomio Laite vuokrat vain luvan haltioille ! Luvat tarkistetaan stukista ennen vuokrauksen tekemistä. Tästä lähinnä saa vähän ideaa mitä tuotannot kustantaa toteuttaa. Esimerkkinä :: Laser logo projisointi isolla 11W laserpäällä, 500 logosta 600 laitevuokra ja työt 35E /h eli jos olisi 10 tunnin projisointi hinnaksi tulisi 1450e + alv. ( sisältäen kuljetuksen ja tarvittavan laitteiston ja kaapelit yms ) Isommista kokonaisuuksista pitää sopia erikseen ja tarkemmin


11w RGB Laser + Pangolin FB4

Suuritehoinen 11W RGB Diodi laseri jossa sisäänrakennetu Pangolin FB4 prosessointi ja 40K nopeudella varustetut Galvo Peilit Hinta on vuorokausi Käyttöhinta tarvittavista asennuspäivien vuokrista voidaan tapauskohtaisesti sopia erikseen.

600,00 €

Laser Logo

Sisältää yrityksen logon tai tekstin Graafisen tuotannon ja ohjelmoinnin laser logoksi ja animaatioksi tarvittaessa  joka voidaan projisoida melkein mille tahansa pinnalle.

500,00 €

6w RGB Laser + Pangolin FB4

Suuritehoinen 6W RGB Diodi laseri jossa sisäänrakennetu Pangolin FB4 prosessointi ja 50K nopeudella varustetut Galvo Peilit Hinta on vuorokausi Käyttöhinta tarvittavista asennuspäivien vuokrista voidaan tapauskohtaisesti sopia erikseen.

400,00 €