Verkkokauppa

Huomio Huomio Laite vuokrat vain luvan haltioille ! Luvat tarkistetaan stukista ennen vuokrauksen tekemistä. Tästä lähinnä saa vähän ideaa mitä tuotannot kustantaa toteuttaa. Esimerkkinä :: Laser logo projisointi isolla 11W laserpäällä, 500 logosta 600 laitevuokra ja työt 35E /h eli jos olisi 10 tunnin projisointi hinnaksi tulisi 1450e + alv. ( sisältäen kuljetuksen ja tarvittavan laitteiston ja kaapelit yms ) Isommista kokonaisuuksista pitää sopia erikseen ja tarkemmin


11w RGB Laser + Pangolin FB4

Suuritehoinen 11W RGB Diodi laseri jossa sisäänrakennetu Pangolin FB4 prosessointi ja 40K nopeudella varustetut Galvo Peilit Hinta on vuorokausi Käyttöhinta tarvittavista asennuspäivien vuokrista voidaan tapauskohtaisesti sopia erikseen.

600,00

Laser Logo

Sisältää yrityksen logon tai tekstin Graafisen tuotannon ja ohjelmoinnin laser logoksi ja animaatioksi tarvittaessa  joka voidaan projisoida melkein mille tahansa pinnalle.

500,00

6w RGB Laser + Pangolin FB4

Suuritehoinen 6W RGB Diodi laseri jossa sisäänrakennetu Pangolin FB4 prosessointi ja 50K nopeudella varustetut Galvo Peilit Hinta on vuorokausi Käyttöhinta tarvittavista asennuspäivien vuokrista voidaan tapauskohtaisesti sopia erikseen.

400,00