Tietoa minusta ja Laser Illumination projektista


Hei olen Henry Geitel ( Hailisen Lasse ) ja olen Laseristi / valotaiteilija ja tuotan visionäärisiä laser asennuksia ja esityksiä yleisö ja yritystapahtumiin.


Olen toiminut alalla n.15 vuotta ja intohimoni kohde on aina ollut erillaiset laser ja valolaitteet , teen myös valo operaattorin ja suunnittelijan töitä mutta pää-asiallisesti olen omistautunut upeiden laser teosten ja esitysten toteuttamiseen.


Olen tehnyt Laser esityksiä 2005 vuodesta lähtien ensin pienissä klubeissa ja konemusiikki tilaisuuksissa josta pikku hiljaa siirtynyt isompiin ja haastavampiin asennuksiin ja viimein legendaaristen merikaapelin "Laserpoint" tapahtumien innoittamana päätin alkaa tekemään laser asennuksia tosissani ammatikseni jolloin "Hailisen Lasse Illumination" syntyi ja tällä nimellä on nyt tullut keikkailtua kohta 15 vuotta,


Olen tehnyt visuaalista suunnitelua ja tapahtumien lavastusta sekä valo ja Laser installaatiota vuodesta 2003-2020 siis suurimman osan elämästäni työksi harrastukseksi ja elämän tapana. Ja uskon että omistautuminen näkyy lopputuotteessa mikä on uskomaton visuaalinen kokemus ..joka kerta ! Se on yksi tavoitteistani ja päämääräni. Kokemukseni ja näkemykseni ei siis rajoitu pelkästeen laser säteisiin vaan olen suunnitellut isoja kokonaisuuksia missä lavasteet video ja valo on isossa osassa ja elementit toimii yhteen !


Yritän viedä laser asennuksien ohjelmointa ja visuaalista ilmettä uudelle tasolle ja vähän pidemmälle joka kerta ja tehdä uusia ja yllättäviäkin visuaalisia ratkaisuja ja ilmeitä tapahtumien ulkoasuun aina kun sille on mahdollisuus.  Toivonkin että seuraava yhteistyömme on jotain vähän erikoisempaa ja voimme viedä valojen suunnittelua hieman pidemmälle ja tehdä jotain uutta ja vähän erillaista.


Olen toiminut myös valo operaattorina 2006 vuodesta lähtien ja teen myös tilavalo ja arkkitehtuuri valaisua joita monesti voidaan sovittaa yhteen laser esitysten kanssa, käytännössä pelkissä" laser esityksissäkin minulla on yleensä käytössä valopöytä ja jonkun verran ohjattavia tilavaloja  jotta värimaailma saadaan yhtenäiseksi


Vuosien saatossa olen toiminut ympäri suomea eurooppaa festivaali ja tapahtuma hommissa , mainittakoon nyt vaikka Boom Festival Portugalissa , Tree Of Life Turkissa , Master Of Puppets Tsekeissä, Metsäfestival Suomessa  sekä myös Space Of Joy Tapahtumissa Venäjällä ja Ukrainassa. Myös Bändejä mahtuu Freemanista Juno Reactorin kautta Ozric Tentaclesiin ja kaikkea siltä väliltä sekä lukuisia yritys ja yksityis asiakas keikkoja Nordic Business Forumista syntymäpäivä juhliin , musavideoita ja telkkari tuotantoja ynnä muuta tuotantoa ja ristiäistä mahtuu referenssiin eli kokemusta ja näkemystä löytyy melko laajalta skaalalta lähes kaikesta mihin laserlaitteita voi käyttää.


Tulevaisuudessa aion panostaa entistä enemmän Laser mäppäyksiin yhdistettynä oikeaan taiteeseen ja luoda "eläviä" valoteoksia joissa on käytetty laseria valo videota ja maalattua taidetta visuaalisena kokoaisuutena.


Teen  tällä hetkellä yhteistyötä Neil Gibson Creations kanssa juurikin edellä mainitulla tyylillä joka todellakin rikkoo perinteisen lavastusken tai valaisun rajoja ja tekee Neilin maalaamiin upeisiin moniulotteisiin teoksiin vielä lisää tasoja  ... kysy lisää jos kiinnostuit ...


Ollaan yhteydessä ja toivottavasti toteutetaan joku upea visuaalinen kokemus yhdessä , saa ehdottaa ja kysyä


Hailinen

Laser Illuminator

2525
Laser- & Valokalusto

Laiteluettelo

Light Space  Unicorn 11w RGB Laser  35Kpps PT-A40HP Galvo peilit

11w RGB

Power6 6w RGB Laser  50Kpps DT-50   Galvo peilit

6w RGB

LaserWorld DS-3300 35Kpps Peilit ( 8 Asteen kulmalla  )

3w RGB

Showtech Cameleon 120W RGB LED bar

SWEFOG Xeon 1800W

Tour Hazer 1200W

Martin ProHaze 1500W

Pangolin Beyond Ultimate 4.0 ( FB4 Prosessointi )

Chamsys PC Wing ( 2 Universes )

Akai APC 40mk2 ( Midi ohjaus pinta )

+ Telineet , Kaapelit , Tuulikoneet  ,Turvakytkimet , ILDA ja FB4 verkko asiat yms. Tarvittava kalusto  saman katon alta